AAB Electro är din elektriker i Helsingborg

Om AAB Electro

AAB Electro är ett litet elinstallationsbolag med traditionell framtoning. Vi jagar inte de stora projekten och hetsar inte mellan kunder för att spara tid. Hos oss är det du som kund som finns i fokus och att det uppdrag du anförtrott åt oss genomförs på ett omsorgsfullt vis.

På AAB Electro arbetar i dagsläget fem elektriker, alla med såväl utbildning och erfarenhet av gediget slag. Att anlita oss för dina elinstallationer är ett alltid tryggt och pålitligt alternativ. Varje medarbetare har en egen servicebil som generöst utrustade med det mesta en elektriker på väg kan tänkas behöva för sitt arbete inom installation och service. Vi spiller ingen tid på ineffektivitet och har alltid miljön i åtanke när vi transporterar och arbetar.

Flexibla och välvilliga

Basen för AAB Electro finns i Helsingborg, men vi har kunder ända nere i Malmö och hela vägen uppe vid Kullabygden norröver. Finns en efterfrågan så har vi tjänster på bud och vi tycker att just mötet med människor är en av elektrikerarbetets stora privilegium. Har du en förfrågan så är du varmt välkommen att kontakta oss för en offert.

Fokus på alla detaljer

Vi tycker att arbetet i liten skala ger mycket mer än att kasta oss in i stora entreprenader – det finns större elbolag i trakten som kan hantera dem. Vi tycker om att arbeta med renoveringar, till- och ombyggnationer där vi har god översikt över alla detaljer.

Söker du en elektriker med höga krav så är du välkommen till oss på ABB Electro.

Kontakta oss

Jour: 0767 – 70 63 50
Astergatan 2, Helsingborg


(Lämna tom)

God kreditvärdighet sedan 2011