Eljour Helsingborg

Eljour Helsingborg

Det finns väldigt få tjänster inom elektrisk installation och service som vi på ABB Electro inte kan stå till tjänst med. Allt från installation av kraft till belysning till datorer och larmsystem. Vi arbetar i såväl villor som lägenheter, butiker och industriverksamheter och vår kompetens är så bred som den kan bli. Vi ser förstås till att kontinuerligt uppdatera oss inom allt nytt som lanseras inom vår bransch så samtidigt som vi arbetar traditionellt så är vi alltid öppna för nya, smarta lösningar.

När det gäller nyinstallationer så är vår huvudfokus alltid på mindre entreprenader inom renovering, om- och tillbyggnader. Alla medarbetare hos oss på AAB Electro har en egen, välutrustad servicebil vilket innebär att vi har möjlighet att erbjuda såväl snabb som effektiv service. 

Eljour dygnet runt

Ringer du till oss så är vi på plats innan du hinner blinka. Såväl elektriska problem som uppstår, som installationer av diverse elektriska apparater görs effektivt och med hög precision.Vi tar inte på oss fler uppdrag än att vi med lätthet kan hantera dem på ett för kunderna tillfredsställande vis. Att vi dessutom erbjuder eljour höjer värdet på vår verksamhet ytterligare. Vår slogan «When tomorrow isn’t enough...» hänvisar till just eljouren. Vi människor är idag så beroende av vår elektricitet att vi sällan har möjlighet att vänta till morgondagen med att få den fixad om den fallerar. Särskilt fastigheter med eldrivet värmesystem behöver en effektiv och pålitlig elektriker tillgänglig 24/7 alla dagar, året om.

Varmt välkommen till AAB Electro!

Kontakta oss

Jour: 0767 – 70 63 50
Astergatan 2, Helsingborg


(Lämna tom)

God kreditvärdighet sedan 2011